Activiteiten

Zonvakantie, familievakantie of overwinteren, voor ieders wat wil. Uiteraard een dagje strand is daarbij onontbeerlijk. De zandstranden van La Marina  en Guardamar del Segura  worden de mooiste stranden van de Costa Blanca genoemd. Vanuit uw vakantieverblijf  is het slechts een 10-tal minuten rijden naar de Middellandse zee.

U bent een Golfliefhebber? Uw vakantiewoning ligt vlakbij de populaire 18-holes golfbaan van La Marquesa in Rojales.

Voor de sportieve vakantieganger is het goed toeven tijdens uw verblijf. Op korte afstand ligt het beschermd natuurgebied El Recorral met typische lokale fauna en flora en er is  een fietsroute naast de rivier de Segura naar Guardamar. 

Op ontdekking naar de historie en cultuur kan reeds in de nabijgelegen steden zoals n Alicante, Orihuela,  Elche.  Een bezoek aan Elche is overigens niet compleet zonder een bezoek aan het grootste palmenpark van Spanje en aan de dame van  "Elche " ,oude Romeinse monumenten en het Alcudia, het immense grootste vuurwerk op 13 augustus, en een van de vele schoenenbedrijven die de stad telt. Overal kom je diverse processies, feesten en vuurwerk tegen.. 

De spaanse gastronomie doet je en terecht denken aan paella , visgerechten, garnalen en tapa-s ...en een keuze uit diverse wijnen, in tal van bars, restaurants,..

Ook kinderen vinden hun gading. Naast het strand, de zee of het zwembad kan je in de nabije omgeving diverse kinderanimaties vinden. Het Aquapark in Rojales, het Safaripark in Elche, een Mini-golf, terrein  of een huifkarrentocht , dus keuze alom.

Een kennismaking met de zoutmeren gelegen in het natuurgebied van La Mata en de Salinas van San Miguel of een bezoek aan de Mar Menor. zijn de moeite waard. Omwille van medische redenen hebben de zoutlagunes van la Mata en Torrevieja  een sterke helende invloed op uw persoonlijke gezondheid.

Maak jouw eigen website met JouwWeb