Ligging en bezienswaardigheden

Uw vakantiehuis huren direct bij de eigenaar! Onze populaire vakantiewoning biedt u alle denkbare comfort om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Rust, zee en zon, witte zandstranden, een aangenaam klimaat, een goede ligging, en om niet te vergeten een zeer betaalbare prijs is uw garantie om volop van uw vakantie te kunnen genieten!

In de omgeving kan ieder zijn gading vinden: zon,zee en strand, wandelen in de bergen, golfen, markten bezoeken, of een bezoek aan Spaanse dorpen verder het binneland in. Watersport maar ook diverse fiëstas , processies of vuurwerk in de regio zijn erg populair. Er is altijd wel iets te vieren !

U wenst de omgeving te verkennen? Bezoek dan het natuurgebied El Hondo met een bijzondere inheemse fauna en flora. een groot aantal wandelroutes, het natuurpark El Recorral vlakbij en de zoutmeren van La Mata uniek voor helende invloed op uw gezondheid. 

Het "Happy-Home" Vakantiehuis  La Misma Luna is en blijft een populaire bestemming en is gelegen te Ciudad Quesada, een deelgemeente van Rojales . Je kan terecht stellen dat dit hous jou ook echt "thuis" kan voelen.

Tijdens de zomer opteert u voor uw  zonvakantie en tijdens de winterperiode om te genieten van de aangename temperaturen.

Historie en cultuur, Spaanse feesten, diverse sport- en recreatiemogelijkheden zijn van de partij. Gastronomie in vele Spaanse dorpen is bekend om zijn overheerlijke en betaalbare tapas. 

U wilt de rust opzoeken? Uw kans om u tijdens uw vakantieverblijf volledig te kunnen ontspannen biedt La Misma  Luna u een kans om tijdens uw verblijf optimaal om te genieten.

INFORMATIE FORMULIER