Ligging en bezienswaardigheden

 

Uw vakantiehuis huren direct bij de eigenaar!  Het "Happy-Home" Vakantiehuis  La Misma Luna is gelegen in Ciudad Quesada te Rojales en blijft een populaire bestemming. Onze vakantiewoning biedt u alle denkbare comfort om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.Je kan en terecht stellen dat je tijdens uw verblijf in dit huis je jou ook echt "thuis" voelt.

Rust, zee en zon, witte zandstranden, een aangenaam klimaat, een goede ligging, en om niet te vergeten aan een betaalbare prijs is uw garantie om volop van uw zomer- winter of langer verblijf vakantieverblijf te genieten!

In de omgeving kan ieder zijn gading vinden met diverse activiteiten zoals wandelen in de bergen, golfliefhebbers, dierse uitstappen naar het oude verleden met Romeinse en Arabische historie en bouwwerken of een bezoek aan Spaanse dorpen verder het binnenland in. Watersport, petanque, tennis, markten en diverse fiëstas ontbreken niet. Vooral optochten en processies met vuurwerk zijn erg populair. Er is altijd wel iets om te vieren! En om niet te vergeten, gastronomie in vele Spaanse dorpen is bekend om zijn overheerlijke en betaalbare tapas. 

U wenst de omgeving te verkennen? Bezoek dan het vlakbij gelegen prachtige natuurpark El Recorral en het natuurdomein El Hondo met een bijzondere inheemse fauna en flora. Voor wandel-en fietsliefhebbers zijn er diverse routes ter beschikking en voor Golfliefhebbers is er vlakbij een mooi aangelegd 18-holes golfterrein "La Marquesa." vlakbij. De aanwezige zoutmeren van La Mata en Torrevieja zijn uniek, gekend voor hun helende invloed op de gezondheid en maakt daarmee het ganse plaatje compleet.

 

INFORMATIE FORMULIER

Maak jouw eigen website met JouwWeb